woensdag 8 augustus 2007

Mick,Fenna en Lisa

Maandag kwamen de kleinkinderen uit Hilversum ze werden 's middags gebracht en bleven alle drie logeren. Ook Tanja kwam 's middags met haar twee kinderen dus waren ze er alle vijf. Dat was wel erg leuk ze hebben heerlijk met elkaar gespeeld.
Elke morgen kwamen ze naar Opa en Oma om in bed TV te kijken. Met twee kinderen gaat dat aardig maar met drie, dan lig je als Oma zijnde zo naast het bed. Dus ga ik maar de hond uitlaten en dan krijg ik toch ook nog gezelschap van een van de kinderen want ze gaan een voor een mee Rakker uitlaten .
Er is in het dorp feest met diversen activiteiten en gisteren waren er Kortenbaan wedstrijden voor paarden en voor de kinderen een Circus. Daar zijn we maar toe geweest en ze hebben genoten.
Het was echt prachtig gezicht vooral Lisa die zat te klappen en haar gezicht straalde gewoon.

Ook wordt er met de Lego gespeeld en met Opa of Oma een spelletje gedaan. Vanmorgen zijn we naar de gietenboerderij 't Geertje geweest dat was ook een belevenis de kinderen mochten de geitjes een fles-je geven en brokjes. Ook zijn er op die boerderij nog andere dieren dus het was heel erg leuk allemaal
Op de terug weg zijn we even bij de boerderij waar ik geboren ben aan gegaan dat vonden ze ook wel wat. Bij tante Cock kregen ze nog limonade en ze hebben gezien op welke kamer ik vroeger geslapen had. Ze vonden het daar erg groot en mooi en na een zak met pruimen gekregen te hebben, zijn we naar huis gegaan. Vanmiddag hadden we de Jaarmarkt nog even bezocht en vanavond pannekoeken gegeten en zo was deze dag ook al weer om Ze slapen nu als rozen en dromen Mick en
Fenna vast van de wielerronde waar ze mee gaan doen.

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein