zaterdag 25 augustus 2007

Reünie
Vandaag hebben de familiereünie gehad.


Het was zo als van ouds weer een heel gezellige reünie. Er waren 118 neven, nichten, achterneven en nichten en nog een tante op af gekomen.
Het was bij broer Piet op de boerderij. (het stam huis) Een hele fijne lokatie vooral met mooi weer want dat was het.
Vanmorgen waren we om 9.30 al aanwezig er was een tentoonstelling van oude foto's die Geri en ik met behulp van Thea hadden opgesteld en daar moesten we nog iets aan doen.

Om kwart voor 10 begonnen de eerst familie leden binnen te komen. Na dat eerst iedereen op de foto was gegaan . Nam iedereen een plaats in de achterst stal die voor de gelegenheid heel gezellig was gemaakt. Het was een gezellig geklets van iedereen en er waren ook weer een aantal nieuw gezichten. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers werd het geheel geopend. Zo werden er oude verhalen opgehaald en weer nieuwe besproken na de koffie konden we in de Tas een drankje halen en iedereen kon lekker rond lopen foto's kijken en praten ...........praten......... praten. Nadat we de lunch gebruikt hadden zijn we met zijn alle naar het Ballijbos gelopen en voor de ieder die moeilijk ter been waren was er een trekker met een soort Janplezier zo dat die ook mee konden.
toen we terug waren was er Thee en Piet uit Onderdendam had een verhaal met dia's over wat er met al de boerderijen is gebeurd waar de familie gewoond heeft, de laatst 100 jaar.
Daar na nog een kopje koffie en toen was het al weer 5 uur geweest zo dat het tijd werd om naar huis te gaan. Na nog diversen bedankjes, ging iedereen gedag zeggen .
Het was een hele leuk dag. Meer foto's op mijn foto site

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein