zaterdag 18 augustus 2007

Sanne en Maikel

Donderdag zijn Sanne en Maikel bij Oma en Opa geweest

Ik ben ze 's morgens op wezen halen en toen ik kwam waren ze net uit hun bed. Maar ze wilde dol graag mee en we hebben een heerlijke dag gehad .We moesten nog boodschappen doen want we zouden pannekoeken eten en Oma had geen pannekoeken meel in huis. Toen vonden we ook nog in de schoenenwinkel een paar nieuwe schoenen voor Maikel die zijn zool zat helemaal los dus dat was een beetje gevaarlijk. Die schoenen waren in de opruiming voor 3 euro 20 hadden we een paar. Met nieuwe schoenen en de pannekoeken meel weer naar huis.
Toen we weer thuis waren moest Oma met Sanne, Memory spelen . Nu blijkt Oma's geheugen ook niet je dat te zijn want ik kon niet winnen van haar. Ook Opa
lukte het niet en Maikel moest het onder spit delven bij zij zusje
en echt we hebben ze niet laten winnen hoor maar ze is er echt heel handig in.
Verder heeft Maikel heerlijk met de Lego gespeeld die kan echt heel goed bouwen. Hij heeft een rijke fantasie en maakt van alles.
Ook moest er natuurlijk Brandweer man Sam gekeken worden
die DVD hebben ze wel honderd keer gezien maar het blijft echt de favoriet. Sanne heeft zich ook tot een echte poppenmoeder ontwikkeld, het is prachtig als ze aan het spellen zijn en ze hebben niet in de gaten dat je hun spel afluisterd. Echt genieten is dat.
Na 's avonds pannekoeken gegeten te hebben we ze weer naar huis gebracht. En na een lekker bakkie koffie bij Tanja zijn we weer naar huis gegaan. Om als nog de rommels op te ruimen.

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein