donderdag 8 november 2007

Winkelen


Vandaag met Arina en Ingrid aan het winkelen geweest.

we zouden vroeg weg gaan want er stond veel op het programma

We zouden eerst naar het kabinet gaan. Ik had eerst ingrid op gehaald en daar na Arina maar bij het passeren van de A12 bleek er een file te staan dus eerst maar koffie bij Arina

en daar na naar de Action die net in Zoetermeer geopend was. Die winkel zouden we na het kabinet doen maar nu dus eerst. Wat lekker veel knutsel dingen hebben ze daar. Om ongeveer 11.30 vertrokken we naar Gouda de file was al weg en de auto al half vol met spullen.

Bij het Kabinet hebben we ook nog wel het een en ander gekocht er stonden maar 4 dingen die ik echt nodig had maar ik had wel meer aan geschaft en ik had de indruk dathet mat ons allemaal zo was.

Toen op de terug weg even bij karwei langs Ingrid en Arina hadden nog wat latjes nodigen ik vond een mooi setje vijlen .en we hadden nog leuke stukjes behang papier om uit te knippen.

Toen Arina weer thuis gebracht en ben ik met Ingrid nog even naar Quartel door gereden want ik had nog steeds mijn oogjes niet die ik wel nodig heb. Daar vond ik nog zaagjes voor de electrische figuurzaag. Toen nog even door naar kerklaan om triplex van 2mm te halen

want dat is veel goedkoper dan bij Quartel.

Toen Ing naar huis gebracht en ik was om 10 over 4 thuis .Ik ging om 9.15 de deur uit dus echt een dagje winkelen.

2 opmerkingen:

Debora zei

Ooh, wat een heerlijke dag moet dat zijn geweest. Zo te lezen was het in veel opzichten geslaagd ;o))

Moondust zei

Opzoek naar een online winkel?

Bij http://www.online-winkelgids.nl vindt je het wel.

Groetjes,

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein