dinsdag 6 mei 2008

Fam. weekend HierdenAfgelopen weekend was ons jaarlijkse fiets weekend weer met de broers, zussen,zwagers en schoonzussen.

Het was weer heel erg leuk en we hadden grandioos weer. Geri was dit keer de organisator en we zijn naar Hierden geweest.

We werden vrijdag om 1/2 twaalf verwacht in Harderwijk voor de lunch het was goed weer en de stemming zat er gelijk goed in. Na de lunch vertrokken we naar ons hotel daar airveerde Ad zijn fiets ( ik had een fiets met trapondersteuning gehuurd zo dat hij ook gemakkelijk mee kon fietsen)en na een kop thee en dat we onze spullen op de hotel kamer hadden gezet begonnen we aan de eerst fiets tocht. Dat was een gevarieerde tocht door het bos langs weilanden en langs een grote zandvlakte . Hier gebeurde ons enigste ongevalletje Henk fietste tegen een paaltje en zijn stuur was ontzet gelukkig had hij verder niks en met dat stuur kon hij nog wel weer bij het hotel komen. Maar voor de volgende dagen heeft hij een fiets gehuurd. Het was een schitterende tocht. Daarna was het heerlijk eten geblazen in ons hotel en s`avonds hebben we heerlijk om een brandend haardvuur gezeten. Zaterdag zijn we naar Elburg gefietst dat was ook een schitterende tocht alleen toen we vlak bij het veluwemeer fietste werden we getroffen door een wolk muggen maar we waren ze gelukkig weer snel kwijt.Elburg is een heel gezellige plaats we hebben er eerst geluncht en daar na hebben we allemaal voor ons zelf het stadje bekeken. Daar na zijn we weer verder gefietst over de veluwe de tocht was 55 km lang en iedereen was wel weer blij toen we in het hotel waren. Maar het was wel heel erg mooi onder weg al dat nieuwe frisse jonge groen echt genieten. `s Avonds na het eten hadden we ook niet veel zin meer om wat te ondernemen maar in het hotel was een bioscoop je en daar werd de film "alles is liefde" getoond dat was ook heel erg leuk we hebben teminsten flink gelachen.

Zondag hebben we nog een tocht gemaakt maar niet zo lang maar ook weer heel erg mooi.Met een gezellige koffie stop in Vierhouten en een lekker lunch in Elspeet en rondwandeling bij landgoed Staveren kwamen we die dag aan 35 Km. Om 16.30 kwamen we weer bij het hotel aan

Na ons wat verfrist te hebben ( we waren al uit onze kamers) hebben we nog een poosje op het terras gezeten om daarna ons laatste maal met elkaar te nuttigen. Nadat Piet namens ons allemaal, Geri bedankte voor het schitterende weekend dat in alle opzichte zeer geslaagd was

en na nog een kopje koffie met z`n allen was het tijd om weer naar huis te gaan .

Zo kwam er een einde aan ons jaarlijks fiets weekend
Meer foto`s
fam. weekend Hierden

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein