zondag 22 juni 2008

Familiedag op Boerderij Vredelust.

Gisteren hebben we met de nazaten van mijn vader ge-viert dat hij honderd jaar geleden de eerste steen gelegd had van Boerderij Vredelust.
Heleen , Karin , Annet en Ellen hadden het georganiseerd
We werden tussen 14.00 en 14.30 verwacht met een kopje thee , koffie of limonade
na al flink gekletst te hebben ( de meeste neefjes en nichtjes zien elkaar bijna nooit) gingen we met z`n allen wandelen, het Balij bos in een paar sterke mannen of vrouwen kregen een knapzak te dragen. In het Bos kregen we een paar puzzel foto's die moesten samen weer een hele foto worden en met die personen vormde je een groep. Groot en klein werden zo goed gemixt. Elke groep kreeg een knapzak en daar in zaten de versnaperingen voor de rest van de middag. De wandeling werd voort gezet en via een profesorische brug waar maar een persoon tegelijk over kon kwamen we weer op het schapen weide achter de boerderij waar een spellencircuit was uit gezet. Ook in de hooitas stonden nog enkele spelen
Elke groep had ook een papier waar de score genoteerd moesten worden.
het was onwijs leuk en we hebben heel veel gelachen ook al omdat er veel spelen tegen en andere groep gespeeld moesten worden. Voor elk spel was maar 10 min uitgetrokken dus er moest ook opgeschoten worden.
Na de spelletjes was er een heerlijke Picknick met voor de kinderen pannekoeken. Verschillende broodjes,stukken watermeloen, div. drinken, en een toetje.
Na dat alles nog een kopje koffie of fris en voor de kinderen een ijsje
toen was het tijd van opruimen en naar huis te gaan het was inmiddels 19.30 geworden.
Hier onder een foto impressie
Familiedag op Boerderij Vredelust

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein