zaterdag 9 augustus 2008

Logeer party Mick, Fenna en LisaAfgelopen week zijn de klein kinderen hebben de kleinkinderen uit Hilversum hier gelogeerd. Het was weer de jaarlijkse wielerronde en dat kon echt niet door gaan zonder Mick, Fenna en Lisa. Mick en Fenna deden alle twee voor de vierde x mee en ze waren best goed alle twee eindigde ze op de 6 de plaats en Lisa die voor het eerst nee deed was ongeveer de 14 de dus ook niet slecht.. Maar dat was donderdag.

Ze waren Dinsdag gekomen en woensdag zijn Mailkel en Sanne ook geweest. het was die dag erg warm weer maar we hebben ons best vermaakt .Mick en Maikel hebben heerlijk met de Lego gespeeld en Lisa en Sanne lieten hun moeder gevoelens de vrijeloop met het spelen met de poppen . Fenna houd heel erg van knutselen dus in de middag heeft oma met alle 5 aan het fimoëm geweest. Het resultaat staat bij de foto,s. Ook zijn we nog met zijn allen naar de kleedjesmarkt en de Jaarmarkt geweest. Het is hier n.l. feest week. het was erg leuk en het was echt genieten van de kinderen .Tanja kwam haar kinderen s àvonds weer ophalen . ze kwam voor het eten dus kon ze gelijk ook lekker mee eten . op het menu stond Patat. Donderdag was zo als al bekend de wielerronde die liep echt tussen de buien door.en toen ze klaar waren met fietsen toen hoosde het maar we waren toen net thuis. Betty belde op ze was in de buurt of het goed was dat ze kwam eten. Dat was prima maar ze moest het dan wel doen met Pannenkoeken of lasagne want dat stond op het menu. We hadden met het eten een hele tafel vol wat heel erg leuk was..Gisteren was het de dag dat de kinderen weer terug naar Hilversum brachten. Eerst vertrok Betty die was ook blijven slapen welleswaar in haar eigen auto (kamper) op de parkeerplaats. En daar na hebben we de kinderen met fietsen weer naar huis gebracht.

Vandaag heb ik de rommels opgeruimd en tussen de bedrijven door de O.S. gekeken. Het was een hele leuke week maar we zijn toch ook wel een beetje moe

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein