zaterdag 29 november 2008

update Kerstkastje 3 en een nieuw foto toestel
IK heb de afgelopen niet echt veel gedaan aan het kerstkastje dat kwam omdat we gisteren een verjaardag hadden en de huishoudelijk e klussen moeten toch ook gewoon door gaan
Gistermiddag na dat we boodschappen gedaan hadden heb ik een nieuw foto toestel gekregen van Ad. We hadden al even lopen kijken hier en daar want om mijn foto`s hier netjes op te krijgen moest ik heel wat shoppen . Ze werden hoe langer hoe blauwer.Vorige week sneuvelde mijn geheugenkaart en met een kaartje waar maar8 foto`s op kunnen schiet niet echt op.Ad stond er op dat ik er een van hem kreeg dus heb ik heel fijn dank je wel gezegd. Het is een prachtig toestel met veel mogelijk heden. En ook heel erg klein dus makkelijk mee te nemen. Deze foto heeft Ad van middag gemaakt toen ik de kerstman aan het boetseren wasVoor het kerstkastje heb ik een paar stoeltjes gemaakt. en gisteravond heb ik de kussentjes gemaakt .Nu moeten ze nog geschilderd net zo als de tafel ,de schouw,en het raampje. Ook de kop van de ijsbeer met nog wat gepimd worden. Het staat allemaal klaar op mijn tafel in mijn hobby kamer om geverfd te worden. Die kamer heb ik van morgen ook eerst weer eens lekker opgeruimd het was er echt een bende.


Vanmiddag heb ik het hoofd en de handen en voeten van de kerstman gemaakt want een kerstkast zonder kerst man kan niet. Zo zijn we toch weer aardig bezig geweest. de foto`s die ik nu neerzet zijn met het nieuwe toestel gemaakt.
2 opmerkingen:

lenie zei

Hoi Joke dat zijn mooie foto's met je mooie toestel. Je tafel en stoelen zien er nu al heel mooi uit hoor.

Gr lenie

Ingrid....... zei

super jook! mooie stoeltjes!!!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein