zondag 16 november 2008

Zondag

Vandaag een klein berichtje, zonder foto`s.
De afgelopen week heb ik niks gedaan waarvan ik foto`s had kunnen nemen.
Weinig of geen mini . De reden is dat het met Ad niet echt lekker ging. Afgelopen maandag naar de pijnpoli er is toen iets veranderd aan zijn medicatie, maar dat werkte niet goed het gevolg dat hij ontzettend veel pijn gehad heeft. De medicatie is toen ook weer aan gepast en in de loop van de donderdag begon dat op te knappen. Deze pijnen komen naar aller waarschijnlijkheid van de bestraling die hij 2 jaar geleden heeft gehad. In middels gaat het weer aardig goed.
Woensdag ook nog naar de longarts geweest . Hij krijgt komende week een een Pet,s scan waar op ze kunnen zien of de afwijking in de longen ook van de bestraling is of dat iets anders is.
Gisteren is Betty geweest , ze kwam gisteren tegen de avond en is gebleven tot van morgen dat was heel erg gezellig we hebben weer heerlijk bij gepraat. Toen ze weg was hebben ad een ik een sjoelbak opgehaald voor Maikel die over 14 dagen jarig is. en van middag kwamen Henk en Macky op de thee die gingen net voor het eten weer weg. dat was ook heel erg gezellig.
Ik heb ook geen tijd en inspiratie gehad om "het vervolg"te schrijven. maar dat komt wel weer.

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein