vrijdag 12 juni 2009

Sofa, Ei en de Tuin

De afgelopen week was een werk waar in we niets in hadden , geen dokters of ziekenhuis bezoeken echt heel erg fijn.
Zo ben ik fijn aan de knutsel geweest en heb een sofa gemaakt.
Ook de tuin heb ik eens flink onderhanden genomen die ziet er nu zo gezellig uit. Na hem eerst van de nodige onkruid ontdaan te hebben .Zijn we even naar een tuincentrum gefietst en hebben toen wat plantjes gekocht om op de lege plaatsen te zetten. Ook heb ik in een grote pot wat kruiden geplant en een mini tomaten plant. dus hebben we nu eigen tomaten oogst.
Ik vond de tuin er zo gezellig uit zien dat toen die klaar was maar een helboel foto,s gemaakt heb


Woensdag middag kwamen Jo en Piet het poppenhuis kijken ze zijn ook trouwe blog lezers en wilde het nu wel eens in het echt zien. Dinsdag middag was er ook al iemand wezen kijken. Dat is toch wel heel erg leuk. Gisteravond heb ik mijn derde ei af geklost deze is met sneeuwklokjes. Nu ga ik er nog een maken dan heb ik er genoeg . Ik heb n.l. 4 de zelfde lijstjes gekocht en dan lijst ik ze allemaal in . En krijgen ze een plaatsje ergens in de kamer. Het is wel heel leuk om die eieren te klossen. Zo zie je maar tijd om te vervelen heb ik echt nog niet.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo JOke en Ad,
we zullen t weer eens proberen mn net viel de vorige keer uit.Het was echt mooi in t echt en met jou toelichting En gezellig Ciske ook mooi!
Vandaag met Corri en sjaak bij Ermelo 36 km gefietst mooi groet uit driel!

lenie zei

hoi Joke je ei is weer prachtig gemaakt hoor, vond deze echt de mooiste.

je sofa staat ook heel mooi staat vast prachtig in je huis.

Gr lenie

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein