maandag 5 oktober 2009

Knutselen met Fenna

Eindelijk was het dan zo ver Fenna kwam een weekendje knutselen. Het was wel een kort weekendje want we hadden zondag middag naar het feestje van Macky die van de zomer 60 is geworden . Het was een heel gezellig feest met drie heerlijk buffetten.
Maar nu het knutsel weekendje met Fenna
Vrijdag middag hebben we Fenna op gehaald en toen vrijdag avond al vast kleine voorbereidingen gedaan. Zaterdag morgen met de tram naar Rijswijk naar de poppenhuis winkel "de kleine Poppenkast" behang uit zoeken. Fenna die nog nooit in zo,n winkel was geweest vond het schitterend. Zelf behang mocht ze het behang uit zoeken en voor de bovenverdieping werd het iets met paars en een patroontje en beneden een klein streepje dat moest passen bij het eethoekje wat we de afgelopen zomer gemaakt hadden. Ook wat tegeltjes behang voor het keuken hoekje . Toen naar huis en aan de slag we hadden vrijdagavond ook al raampjes gemaakt dus die werden op het kistje getekend en oma kon de gaten zagen.
Daarna moest de buitenkant in de structuurverf en verder . Zondag rond 12 uur toen Fenna weer werd opgehaald waren we zo ver dat de ramen er in zaten en het hele pand
behangen was.
Fenna,s poppenhuisje

1 opmerking:

Debora zei

He das gek; van de week zag ik heel veel 'actie'foto's van Fenna en haar prachtige poppenhuis in wording. Ze heeft nu al gouden handjes, 't zag er geweldig uit!

Fenna; ik hoop dat je er heel veel plezier in hebt gehad! En dat je, als je weer bij Oma bent, er lekker mee kan spelen. Ik vond het heel erg mooi geworden!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein