zondag 9 mei 2010

Wctje en Gewerkt voor de beurs


Hier weer een klein overzichtje van het tweede gedeelte van de week
Na een heerlijkedag uit donderdag een beetje huishoudelijke gedaan.
Ook nog wel een beetje last van mijn borstkas maar het viel toen nog mee.
Vrijdag toen is Ing weer geweest en we hebben heel erg veel gedaan aan onze beurs pakketjes het ging allemaal heel voorspoedig tot er een aantal beschrijvingen uit geprint moesten worden,telkens bij het 8 ste exemplaar dacht hij doe het nu zelf maar en stopte er mee.
Na een nieuwe installatie verliep het verder goed. Op een foto kun je zien hoe het soms moeilijk is een kleur voor een voorwerp te bepalen. Verder heb ik de afgelopen week ook nog iets aan mijn Wctje gedaan maar niet echt veel alleen gevoegd en de bril op de pot geplaatst.


ik had daar gisteren veel aan willen doen maar mijn borstkas deed wel zo veel pijn veel meer als de dagen er voor dat er niks meer uit mijn handen kwam. Na een nacht niet geslapen te hebben omdat ik totaal niet wist hoe ik liggen moest heb ik van morgen toch de huisartsenpost gebeld. De dokter dacht dat ik een spier gescheurd of zwaar verrekt had., heeft me extra pijnstillers voor geschreven. Gelukkig heb ik nog al een grote apotheek in huis na alle toestanden met Ad vorig jaar dus dat bespaarde me een ritje naar een apotheek. Nu met de nodige pijnstilling gaat het redelijk maar morgen toch even mijn eigen huisarts een bezoekje brengen. Vanmiddag kwam Tanja , Marc en de kinderen dog even langs omdag het moederdag is, dat was erg gezellig

3 opmerkingen:

Marian zei

Gaaf WC-tje Joke en beterschap.

Marja zei

leuk hoot dat wc tje...
en wat een werk he al die workshops maken..
pas je wel een beetje goed op je zelf!
beterschap hoor
xx marja

lenie zei

leuk allemaal en je wctje ziet er heel echt uit weet het nog hoe hij was echt toppie!!!!!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein