zondag 25 juli 2010

3 Jaar geleden

Afgelopen week was het precies 3 jaar geleden dat ik met het blog begonnen ben.

En heb ik ook echt wel regelmatig geschreven maar de laatste weken heeft er echt wel een beetje de klad in gezeten. Domweg omdat het mij aan inspiratie ontbrak.
En ook omdat het gewoon heel erg warm is geweest. Verder zat ik een beetje in de lappen mand,
ik had mijn knie een beetje overbelast met mijn wandelingen en verkeerde schoenen (ik eerder nieuwe moeten kopen en de oude schoenenweg gooien) maar ze liepen nog zo lekker. Fout dus.
In middels wel nieuwe gekocht maar nog niet gelopen er op want mijn knie moet eerst echt helemaal beter zijn.
Afgelopen maandag zijn we bij Betty en Gard geweest die passen op dit moment op het huis van haar zoon midden in Zoetermeer. Het was echt onwijs gezellig en we hebben heerlijk pizza gegeten. Hun eigen huis moet vloer bedekking in gelegd worden en dan kunnen ze er ook in. Ze gaan heel erg mooi wonen in Zoetermeer. 6 hoog en een schitterend uitzicht.

Verder heb ik echt totaal niet geknutseld. ik kon er niet toe komen, gelukkig zijn wel al de workshops voor de beurs zijn af, en nu zou ik weer wat voor mij zelf kunnen gaan doen maar daar komt even helemaal niks van.
Want niet allen mijn knie was overbelast maar ik zelf ook een beetje.


Daar wordt nu aan gewerkt en dat komt ook allemaal wel goed.

Vanmiddag heb ik weer een poging gedaan om wat te klossen en dat valt ook niet echt mee vooral als je een poos er niks aan gedaan hebt. Je moet dan zo opletten.


Maar ik begin wel al een leuk stukje te krijgen. Het word een gordijntje in het huisje van Oma van Roodkapje Dit is project sprookjes wat we met de minimasters aan net maken zijn.
Ik heb zo weer een stukje geschreven ,ik hoop het ook van af heden weer wat vaker te doen

4 opmerkingen:

Marian zei

Je kantkloswerk ziet er geweldig uit en ik denk dat er een heleboel mensen met de hitte niet veel gedaan hebben, alleen het hoognodige.
Gelukkig dat het met je knie weer wat beter gaat. Beterschap voor het laatste restje. De foto's zijn leuk.

Tineke zei

wat een prachtig gordijntje gaat dat worden.
Hopelijk komt de goede moed ook weer terug nu het niet meer zo warm is

Marja zei

he wat naar joke van je knie...
hopelijk is het met wat extra rust snel weer over...
je gordijntje wordt prachtig!
xx marja

Marion zei

Wat een goed idee om van je kantkloswerk een gordijntje te maken. Ik ben met ongeveer een zelfde patroontje bezig (al heeeeel lang). Heb er echter nooit aan gedacht om er een gordijntje van te maken. Moet ik toch eens even nader bekijken. Erg mooi gedaan trouwens, dat kantkloswerk. Sterkte met je knie. Groetjes
Marion

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein