zondag 15 augustus 2010

Rakker, Saartje enz.

Het weekje logeren van Saartje is weer voor bij. Het was wel heel erg leuk ook Ad werd lekker bezig gehouden. Saartje vond dat Ad wel heel vaak de bal kon weg gooien en dat werd heel vaak uit geprobeerd. Alleen Rakker was wel heel erg moe toen ze weg ging. Ja 10 jaar verschil dat is echt te merken.
Toen Saartje een goed uur weg was zijn we echt heel erg geschrokken,
Rakker had gegeten en die loopt weg op eens een doffe boem ik kijk en hij lag helemaal in spaagaat, voor en achter poten ook zijn ogen draaide weg. Ik heb toen zijn poten goed gelegd en toen begon hij te plassen heel veel en daar na begon hij te spuuggen al zijn eten er uit.
Ik heb hem toen op zijn kussen gelegd en alles opgeruimd . Rakker zijn kop kwam toen weer over eind maar hij kon nog niet lopen dat duurde toen nog ongeveer een 20 min. Gisteren heeft hij bijna de hele dag geslapen en vandaag is hij ook nog heel rustig. Morgen moet ik toch de dierenarts nog bellen vanwegen zijn medicijnen, maar ik denk dat dit epilepsie of vermoeidheid was. Hij is tenslotte 12 jaar.
Saartje is weer naar huis en dat betekend ook dat Ingrid weer thuis is. Die kwam gistermorgen even langs en die heeft me echt schandalig verwend.

Ik kreeg een hele leuke boerenbel. we hebben hem vanmorgen gelijk op gehangen.

dat doe je dan bij voor keur in je witte broek. hahahahaha , weet je zeker dat hij daarna in de was kan. Het leuke is dat we voor de beurs in Vaasen ook een workshop hebben van zo,n boeren bel.


Ze had ook nog wat leuke poppenhuis spulletjes gevonden ,daar heeft ze een goede neus voor. Die dingen vinden wel weer een plaatsje in een of ander huis. Gistermiddag vierde ook Macky en Henk hun verjaardag met een heerlijke high tea hier heb ik geen foto,s want ik was mijn toestel vergeten. maar het was wel heel erg gezellig met echt heel mooi weer.

3 opmerkingen:

Marja zei

ooooooh joke wat zal je geschrokken zijn...van rakker...
hopelijk was het vermoeidheid!
en je bent zeker verwend door ingrid!
leuk leuk leuk'xx Marja

Tineke zei

Leuke dingen heb je gekregen maar wat rot weer van Rakker

Tine zei

Jammer dat het logeerpartijtje dan zo afliep.
Maar het kan idd de vermoeidheid geweest zijn.
Het is al een oud mannetje ;) .
Hopenlijk was het eenmalig....

Wat een leuke dingen heb je gekregen!

Mijn logé is nog niet weg, waarschijnlijk vandaag.
Maar die is erg rustig.

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein