zaterdag 23 oktober 2010

De week van.....
Deze week was echt een week van ,van alles. Ik ben begonnen met de laatste hand aan de kamer Cd tjes opgeruimd en Dvdtjes opgeruimd die lagen nog overal.Ook de winterkleren in de kast zomer kleren er uit. De boeken boven gesoorteerd en opgeruimd. Nu zijn de meeste rommels opgeruimd.

Ook ben ik weer aan het knutselen begonnen het Project roodkapje.Bij het zagen begaf mijn cirkelzaagmachientje het. Echt balen vooral omdat ik hem zo veel gebruikt ik zaagde er echt alles mee.En ik had echt het gevoel dat het aan mijn zaag techniek lag maar hij is wel 6 jaar oud geworden.Ik heb hem toen ook maar opengemaakt kijken of ik hem kon repareren maar helaas.
Toen zijn Ingrid en ik vrijdag maar naar de winkel gegaan en heb ik een nieuwe gekocht. Ze hadden er ook een een beetje zwaarder maar die was zo veel duurder dus toch dezelfde maar weer gekocht. volgens de verkoper is 6 jaar voor zo,n machientje een hele leeftijd en zeker als je hem zo veel gebruikt.


Ook heb ik mijn Poppenhuis helemaal schoon gemaakt het was zo ontzettend stoffig voor al de tuin en het hek die waren echt vies. Maar nu is het weer helemaal schoon en lekker opgeruimd .Je krijgt ook weer zin om dingen te gaan maken als je aan het poetsen van het huis bezig ben.
Komende week niet echt veel tijd om te knutselen omdat we nog al veel andere dingen hebben. Ook krijgen we een logeer hond, Jenka van Erikjan en Petra logeren. Ze gaan een paar dagen weg. Het zal wel even anders zijn Jenka is nog een jonge hond, die ook van actie houd. Rakker missen we nog heel erg, vooral als je thuis komt en hij ligt niet op de mat voor de deur te wachten en ik kook ook nog steeds te veel groente. Maar dat zal wel over gaan denk ik.

2 opmerkingen:

CLARA zei

En esta época todas las casas están muy mareadas. Cambio de armarios, limpiezas a fondo. Pero siempre hay un rato para nuestras minis.
Tu casita está muy limpia.
Se echan de menos mucho tiempo, y siempre se recuerdan con cariño.
Besos Clara

Hannah zei

Mag ik vragen hoe je de tuin schoongemaakt hebt ? Ik zit namelijk met hetzelfde probleem en heb eigenlijk geen idee hoe het het beste schoon te maken. Is tuin met boompjes en gras en kipjes enzo. Alvast bedankt ! Eventuele reactie mag naar mycompuland en dan apestaartje hotmail.com.

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein