zondag 7 november 2010

Quiltje,Huisje en Kantklossen.

Afgelopen week weer een beetje aan de knutsel geweest. Ik heb  nok pannen op het huisje van Roodkapjes grootmoeder gelegd.  ze zijn gemaakt van steenstippen die ik vorige week  op de beurs in Arnhem heb gekocht.

 Ook de binnenkant heb ik wat afgewerkt. ik moet nu iets verzinnen om het gordijntje dat geklost heb leuk op te hangen. maar dat gaat wel lukken.
 Ook heb ik weer een beetje aan het kantklossen geweest nu zitten al de klossen in mijn werk . Met zo veel klosjes heb ik nog nooit gewerkt dus maar even op de foto  nu moet ik ze allemaal weer in de kant gaan wegwerken. Heel spannend maar wel erg leuk om te doen.
 Hier ook even een foto van dicht bij .  Ik ben echt over de helft.
Ook heb ik deze weer weer een Quiltje gemaakt . Ik heb dit Quiltje Paul gedoopt omdat het  van overhemden van Paul is gemaakt.
Hij is wel bijna helemaal op de naaimachine gemaakt.Ook heb ik er geen vulling in gedaan zo dat hij lekker soepel blijft en zich gemakkelijk op een bedje past

2 opmerkingen:

lenie zei

Je bent lekker aan de knutsel geweest hoor... Je huisje word enig en je sjaal word prachtig en je Quiltje is toppie kortom je week was weer geslaagd

Dikke knuffel lenie

Tineke zei

wat een prachtige dingen heb je gemaakt Joke!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein