zondag 16 januari 2011

Beurs Urk

Na veel vijven en zessen de afgelopen week ( Ad had longontsteking en ik nog erge last van mijn rug en been) zijn Ing en ik toch gisteren naar de beurs Op Urk geweest.
Het was Co  haar laatste beurs  ze heeft het 10 keer gedaan en ze kreeg daar voor een leuk aandenken.
Helaas is die foto mislukt maar misschien heeft iemand anders er een mooie foto van. Het was een hele gezellige beurs die erg goed bezocht is  we hebben ook een wereld dag gehad.

We hadden een schitterend plaatsje in de hoek met uitzicht op het IJselmeer

Alleen daar hebben niet veel tijd voor gehad om daar naar te kijken  want

de verkoop liep echt gesmeerd de Quiltjes en lapjes stof waren een goede trekpleister. Ook veel workshops hebben we verkocht zo dat we een hele grote doos niet meer mee naar huis hoefde te nemen die was echt helemaal leeg. 
 Het was echt heel gezellig weer heel veel bekende gezichten te  zien.
Na afloop toen alles weer ingeladen was om naar huis te gaan zijn  Ing en ik nog even heerlijk vis wezen eten want naar Urk zonder vis te eten kan niet.

de aankopen die ik zelf gedaan heb zijn niet zo veel de knopjes die ik wilde hebben waren helaas uitverkocht wel iets  vervangend s mee genomen .. Ook draad voor te wickeren  was op dus nieuw gekocht.
Leuke ornamentjes bij Sun gekocht en boortjes van 1 mm want die  kunnen makkelijk breken en zonder zitten is niet handig.Van Syl nog een workshopje gekregen.

Ad was de hele dag bij Erik-Jan geweest die had hem op gehaald en in de avond weer thuis gebracht
Hij had ook een gezellige dag gehad.

1 opmerking:

Annebeth zei

Wat leuk dat jullie zo'n geslaagde dag hebben gehad! Even er lekker tussen uit en nog goeie zaken gedaan ook!
Groetjes van Annebeth

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein