zondag 9 januari 2011

Eerste blog van het jaar.

Het is al weer meer dan een week geleden dat we naar het vuurwerk keken. Al mijn lezers wens ik een goed en een voorspoedig  2011. We waren deze jaar wisseling thuis , we hadden eerst de plannen om naar  Thea en Willem te gaan , maar de weersomstandigheden waren van zodanig dat ik het niet aan durfde.
Thea en Willem zijn toen maar hier heen gekomen . Achteraf maar goed ook want oudejaarsdag zijn we nog naar dehuisarts geweest. Ad heeft een rib gekneusd of gebroken en dat is erg pijnlijk maar nu gaat het wel weer met de nodige pijnstillers.
De afgelopen week wel druk gehad met kestboom opruimen en ook moest ik ad iets meer helpen als normaal. Ook heeft mijn hulp een zware hersenschudding en de vervangende hulp was ziek  dus dat schoot niet echt op. 


Wel heb ik me zelf een cadeau geven een daglicht lamp met een loupe zo dat ik ook in de kamer en ,s avonds kan borduren ,kantklossen enz. Want dat gaat anders alleen in de serre overdag omdat ik het anders  niet kan zien.
Ook hebben Ingrid en ik van de week even de spullen voor de beurs volgende week op Urk. na gekeken en nu moeten er nog een paar workshops aan gevuld worden. En Ingrid heeft een webwinkel gemaakt zo dat niet beursgangers onze workshops kunnen kopen. 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Joke jij hoeft je 's avonds dus niet meer te vervelen, geweldig zo'n lamp.

groetjes Sylvia

Annebeth zei

Wat een mooi cadeau voor jezelf, Joke! Dat scheelt een hoop, kun je het beter zien 's avonds. De beurs schiet ook al op inderdaad, succes met de verkoop!

Groetjes Annebeth

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein