zondag 27 maart 2011

Zomertijd en handwerkwinkel

De zomertijd is begonnen en het zonnetje schijnt heerlijk en dat heeft hij de afgelopen week ook lekker veel gedaan en daar hebben we  heerlijk van genoten. Zo komt het ook dat ik vorige week over heb geslagen met schrijven. Want ik heb maar weinig achter de laptop gezeten ,ik heb heerlijk wezen fietsen  s,middags als Ad zijn middag dutje deed. Vorig jaar heb ik totaal maar op mijn fiets 120 km gereden en ik bedacht me dat dat niet mocht gebeuren  nu staan er al 45 km op de teller  dus al meer dan een derde van vorig jaar.
Ook  heb ik nog met Ad\ aan de wandel geweest want je moet het mooie weer uitbuiten. Komende week krijgt Ad een eigen rolstoel die duwt hopelijk wat lichter als die we nu hebben. Ook krijgen we een traplift dat is ook echt heel fijn om dat Ad niet zo geweldig loopt. Maar verder gaat het toch wel goed met Ad  hij geniet van de twee dagen, die hij in ontmoetingscentrum is en ook het mooie weer heeft een positieve uitwerking op ons alle twee.
Deze week heb ik ook niet echt veel geknutseld , de parket vloer voor mijn handwerk winkel heb ik vorige week al gemaakt 
Hij is gemaakt van houten lamellen  van Ikea waar ik plankjes van gezaagd heb  en toen in een visgraat op geplakt. Heel leuk werk. Daar na hem op geschuurd en in de gele antiek was gezet.
Het ruikt nu heel erg lekker boven  of ik heel erg aan de schoonmaak geweest ben.

 
Ook heb ik een begin gemaakt aan de trap die in  de winkel komt Want er komt een verdieping in .

En ook heb ik het plafond gemaakt  de verdieping is niet echt hoog maar omdat ik het plafond lager er voor maar moet het de suggestie wekken dat die verdieping een normale hoogte krijgt. Ik hoop dat, dat lukt, het is weer een hele uitdaging om het zo te krijgen als dat ik in mijn hoofd heb.
Vorige week is ook Ingrid weer wezen knutselen  we staan 17 april  op de beurs  in Spijkenisse met onze workshops. En we wilde weer een nieuwe workshop er bij maken.
De gruttersbak die ik uit Landleven heb gemaakt zijn we aan het uitwerken en dat is onze nieuwe workshop
Heel leuk is dat er een foto van mijn Gruttersbak in landleven komt. Ik had gevraagd om toestemming om het 1:12 uit te werken dit om dat ik hem niet echt zelf verzonnen heb. Kreeg een leuk berichtje en dat ze een foto zouden plaatsen.

1 opmerking:

Ingrid zei

Leuk hoor jook! Veel plezier bij Lenie vandaag.

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein