woensdag 9 mei 2012

Vakantie 1

Even geen berichtjes van mij maar dat kwam om dat ik met vakantie ben geweest,en dan is het moeilijk schrijven.
Zondagmorgen 29 april rond 9 uur vertrok ik met de auto naar Betty om daar na de reis te beginnen naar Hasslach in het Frankenwald . Het huis van Henk en Joke waar we in mochten voor een week.

Ad had deze week een gezelschaps dame van "Handen In Huis".  Op zich was dat allemaal heel spannend ook omdat  je de zorg helemaal over moet laten , maar het is  geweldig gegaan.
Irene was erg gezellig en ze hebben ook echt leuke dingen gedaan.
Zo heeft Ad  ook een weekje vakantie gehad

Dit is het huis waar we die week ingewoond hebben
en het woonde prima ook hebben we de hele week geweldig weer gehad en dat was ook een zeer leuke bij  bijkomstigheid. Zo hebben we echt heel veel dingen gedaan maar ook heerlijk uit gerust
Toen we zondag avond rond kwart over 6 aankwamen hebben we gelijk de stoelen buiten gezet en we hebben nog heerlijk een uur buiten gezeten.

de volgende dag hebben we een wandeling gemaakt.  Een uitgezette wandeling  om Teuschnitz heen gewapend met stokken en een rugtas met proviand  gingen we op pad.
Hier zit Betty te genieten van de lunch het was er echt schitterend ook om dat in deze tijd van het jaar al het groen zo mooi jong is

en de uitzichten waren ook geweldig hier kijk je op Wickendorf. Je kan hier niet zo goed zien dat het een hele hoogte was. Maar ik kan wel vertellen dat dit een hele klim was en dat het dan fijn is dat je met stokken loopt.

Ook hebben we veel in de tuin  gezeten  ik heb zelfs een boek gelezen en dat was al weer een tijd geleden dat dat gelukt was. 
Dinsdag zijn we naar Neustadt geweest naar het Poppenmuseum. Het was toen 1  mei en een vrije dag in Duitsland. Het Museum was gelukkig wel open. Betty heeft daar van foto,s gemaakt .
 Die komen later . Het was die dag ook schitterend weer met temperatuur van 25 graden
Deze foto is gemaakt in de kerk van Hasslach een prachtige kerk met de oude beelden groep van de veertien heiligen omdat er werkmensen in de kerk bezig waren mochten op het verboden gedeelte bij het altaar ook kijken . De sfeer in die kerk was heel erg mooi  en indruk wekkend .Onze volgende missie was  bij Lichtenfels te gaan kijken naar de kerk de Vierzehnheiligen.
Word vervolgd

1 opmerking:

Marian zei

Ziet er geweldig uit Joke

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein