woensdag 6 juni 2012

Even Bij Praten

Zo na een kleine media stop ben ik er weer ,niet dat er niks te melden viel maar het was zulk mooi weer
zo dat we heel veel buiten zijn geweest , Lekker dagen helemaal buiten wonen zelfs het ontbijt deden we buiten omdat het s'morgens al vroeg lekker weer was.
Ook ben ik een paar keer heerlijk wezen fietsen  maar ik had helaas mijn foto toestel vergeten  dus daar geen foto's van er staat nog een foto op mijn telefoon  van een ooievaars nest  met ooievaar  die ik heb gezien toen ik langs de Ackersdijkse plassen fietste. Maar helaas was die erg onduidelijk dus ik moet nog een keer terug.
Ik ben ook aan een kleed begonnen  eerst ontworpen  en nu ben ik het aan het punchen dat is ook weer heel leuk om te doen . Maar ik moet op het moment alles met maten doen. Ik heb erg last van mijn ellebogen de fysio had ze in getapet en dat hielp wel . Maar nu is de tape er weer af en dan moet je dubbel op letten .Er zit erg veel vocht bij het gewricht en dat doet ook pijn.  
Dus  proberen we gewoon rustig aan  te doen  wel oefeningen en niet overstekken want dat is de reden dat waar het ook mis mee is gegaan

Hier zit Ad te wachten buiten op zijn eten het was echt heerlijk dat mooie weer  en nu is het al dagen regen weer
Zondag was het zo koud dat ik zelfs het kacheltje in de serre een poos aan heb gedaan.
de Minimasters waren zondag bij mij  althans een heel klein gedeelte het was niet mijn  beurt maar er was niemand anders bij Ad, dus ik dacht komen jullie dan maar naar  mij toe.

zo als ik al zei het was een erg klein clubje deze keer  alleen Lenie , Nancy en Arina waren er maar
maar het was echt wel gezellig  Nancy moest bloemen maken  voor haar sprookje en Lenie een matras voor  Doornroosje.

En Arina had haar  franse huis mee gebracht  dat  hebben we  verder in elkaar gezet.Nu zij alle drie de huizen  casco Arina gaat nu de buiten zijde afplakken en dan met  plamuur bewerken. Zo we dan weer bijna allemaal even ver.

Het was zondag niet alleen de koudste dag   op  3 juni sinds 40 jaar maar ook erg nat . zo nat dat we zelfs Eenden op de schuur hadden  die zaten maar naar binnen te gluren.
Het was echt een heel leuk gezicht.
Vandaag is Ad thuis want  Cock en Henk zijn  jarig  Henk viert  zijn verjaardag pas later in het jaar maar Cock  vanmiddag . Het regent nu ook nog pijpenstelen maar als het goed gaat word het straks  droog en het is ook gelukkig niet zo koud meer.

2 opmerkingen:

Marian zei

Je kleed ziet er goed uit, leuk die eend op het dak.

Nono zei

Joke, ben jij Poezenmie van het poppenhuisgroepje???
In dit geval een enorm dank voor het mooie kaart met kant bij mij gestuurd! Wat een verbazing!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein