dinsdag 3 juli 2012

Van alles wat

Om te beginnen zal ik de voortgang van mijn kleed laten zien  ik ben echt helemaal borduur verslaafd
maar dat zal ook wel weer over gaan. .Maar je kan het zo lekker doen als je Tv zit te kijken en aan gezien we nog veel sport krijgen de komende  weken zal ik vast lekker snel opschieten
Vorige week donderdag was ik naar Delft gefietst op donderdag en dan is het altijd markt . Ik was er al jaren niet geweest . en zo was er ook een rommelmarkt of te wel  antiekmarkt
Heerlijk lopen snuffelen .

Zo scoorde ik een tweedehands boekenwinkel  een poppenhuizen boek ,
een goedkoop lapje om op te borduren  een strengetje DMC voor een koopje en een mini serviesje op die rommelmarkt
een scalpeermes heb ik in een grote hobby zaak gekocht en de borduurnaalden op de gewone markt. 
al met al een erg leuk uitje en het was ook van dat schitterende weer  dus vlak bij huis, lekker weg. 

Saartje is ook weer vertrokken  zaterdagmorgen kwam Sam haar op halen en ik moet zeggen het is eigenlijk best stil  want als je een appel at was ze altijd in de buurt  echt het was een heerlijk loge.
Maar zaterdag middag kwamen Maikel  en Sanne  de kwamen ook een nachtje logeren.en dat was ook heel gezellig,  zo miste we Saartje toen nog niet zo erg. 

Hier zitten we zondag morgen aan het ontbijt lekker met geroosterde boterhammen en aardbeien

en na het ontbijt helpen  met afruimen om daar na met oma gaan knutselen

Hier zijn we bezig  met emmertjes te maken  ze zijn zo goed als af  en moeten nu alleen nog geschilderd worden  .Maar Tanja kwam ze op halen  dus dat komt een volgende keer.

Gisteravond  kwamen Ing en Paul  even langs  de etens bakken van Saartje op halen ik kreeg toen deze leuke halve pot om buiten of in de serre op te hangen met blommen.
Het was echt heel gezellig en toen ze weg waren stonden de bakken  van Saartje  nog hier  dus heb ik ze van morgen voor we naar de fysio moesten maar even weggebracht.
Zo kan Saartje weer uit haar eigen bakken eten.
Met mijn ellebogen gaat het gelukkig wat beter  ik voel ze niet meer constant en ook kan ik weer beter dingen vast pakken zonder dat ik iets voel ,Ook haren wassen gaat weer bijna pijnloos dat is wel erg prettig . Ook zijn ze minder dik hoewel er nog wel te veel vocht zit  maar we winnen er aan.

1 opmerking:

lenie zei

Leuke foto's en je gaat lekker met je kleed. Je boek ben ik weg van ga hem opschrijven lijkt me een heel leuk boek.

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein