zondag 24 juni 2012

Update van het nieuwe kleed.

Een update van mijn nieuwe kleed . 
Van knutselen komt op het moment niet veel  eigenlijk bedoel ik helemaal niet en als ik even niks te doen heb ga ik dus maar even borduren dus daar heb ik daar wel veel aan gedaan.
Het voordeel van borduurwerk is dat je het zo gemakkelijk op pakt.
Dit kan je ook zo lekker onder het voetbal kijken doen  je kijkt dan alleen als het spannend wordt
zo denk ik de komende weken best veel aan mijn  kleed te doen want er komt nog tennis en de tour  op de TV en daar kan je heerlijk onder borduren.
 Want sinds Saartje hier is doe ik ook helemaal niks aan kantklossen. Omdat het kussen niet wil laten staan in verband met het omlopen.
Het lijk me niet echt prettig om dan alles op te moeten rapen .Wel ben ik de afgelopen weer naar les geweest zodat ik toch nog wel een klein stukje heb gedaan.   Verder wandel ik lekker veel met Saartje en ook de tuin vraagt af en toe om onderhoud .het regent nog al veel dus alles en vooral het vuil groeit snel.

Saartje is er nu nog een week dus genieten we vol op van haar allen had ze afgelopen vrijdag ons ontbijt opgegeten. Het was wel een beetje mijn eigen schuld hoor. We gingen net ontbijten toen de buurtzorg, Ad kwam wassen. Ik maak smorgens meest de boterhammen klaar  en dan zetten we dat op de dekenkist in de serre waar we dan eten. Maar het werd dus nu eerst wassen  en ik moest ook nog Ad zijn kleren klaar leggen. toen ik terug kwam in de serre had Saartje lekker 2 boterhammen met leverworst en twee beschuiten met aardbeien genuttigd. Ze wist wel dat het niet helemaal goed was want ze zat zo in haar mand en keek zeer schuld bewust. Ik heb wel even boos gedaan maar ik moest eigenlijk ook wel lachen  je zal zo lekker hap hebben staan en er is geen bewaking.
Ik heb toen  de ontbijtjes maar weer opnieuw klaar gemaakt en toen Ad schoongewassen weer beneden kwam hebben we alsnog lekker ontbeten .

zondag 17 juni 2012

Een loge en kleedjes

Het kleed dat ik aan het punchen was is klaar , en het ligt nu te wachten tot  in het nieuwe huis mag.Dat schiet nog niet echt op want omdat we het met zijn drieën gaan maken willen we het een beetje gelijk op doen. Ing is nu even weg met vakantie dus ligt de bouw stil. 
Trouwens ik kom op het moment ook niet echt aan het knutselen toe
ik kan nog zat doen maar ik weet niet waar ik aan beginnen moet  en aangezien ik de laatste tijd toch ook weer aan het lezen ben komt er van knutselen niks

En we hebben een loge , Saartje is er weer voor drie weken en dat is ook een beetje feest smorgens bij het ontbijt kijkt ze de stukjes appel uit mijn handen.

En we wandelen ook weer heerlijk en dan zie je van alles hier zitten jonge zwaantjes  aan de Dwarskade

Hier Saar aan de riem vanmorgen tijdens de wandeling

en na zo,n wandeling fijn uitrusten voor de deur echt we genieten er heel erg van.
verder kijken we veel voetbal en hoewel het Nederlandse elftal er niet veel van bakt zit Ad toch wel te genieten van zijn grote TV.
En ik ben weer aan  een kleed begonnen, dit keer weer fijn borduren  dat kan onder het TV kijken
als het spannend word kijk ik even en verder borduur ik vrolijk verder. Dit kleed  is ook voor mijn nieuwe huis.

het heeft wel weer voordelen als je aan  een nieuw project begint dan heb je gelijk weer veel dingen nodig
zoals vloer kleden. en die maak je gewoon als je sport op de Tv kijkt en er komt nog heel veel sport de komende weken dus misschien is dit kleed geen 3 jaren plan.

woensdag 6 juni 2012

Even Bij Praten

Zo na een kleine media stop ben ik er weer ,niet dat er niks te melden viel maar het was zulk mooi weer
zo dat we heel veel buiten zijn geweest , Lekker dagen helemaal buiten wonen zelfs het ontbijt deden we buiten omdat het s'morgens al vroeg lekker weer was.
Ook ben ik een paar keer heerlijk wezen fietsen  maar ik had helaas mijn foto toestel vergeten  dus daar geen foto's van er staat nog een foto op mijn telefoon  van een ooievaars nest  met ooievaar  die ik heb gezien toen ik langs de Ackersdijkse plassen fietste. Maar helaas was die erg onduidelijk dus ik moet nog een keer terug.
Ik ben ook aan een kleed begonnen  eerst ontworpen  en nu ben ik het aan het punchen dat is ook weer heel leuk om te doen . Maar ik moet op het moment alles met maten doen. Ik heb erg last van mijn ellebogen de fysio had ze in getapet en dat hielp wel . Maar nu is de tape er weer af en dan moet je dubbel op letten .Er zit erg veel vocht bij het gewricht en dat doet ook pijn.  
Dus  proberen we gewoon rustig aan  te doen  wel oefeningen en niet overstekken want dat is de reden dat waar het ook mis mee is gegaan

Hier zit Ad te wachten buiten op zijn eten het was echt heerlijk dat mooie weer  en nu is het al dagen regen weer
Zondag was het zo koud dat ik zelfs het kacheltje in de serre een poos aan heb gedaan.
de Minimasters waren zondag bij mij  althans een heel klein gedeelte het was niet mijn  beurt maar er was niemand anders bij Ad, dus ik dacht komen jullie dan maar naar  mij toe.

zo als ik al zei het was een erg klein clubje deze keer  alleen Lenie , Nancy en Arina waren er maar
maar het was echt wel gezellig  Nancy moest bloemen maken  voor haar sprookje en Lenie een matras voor  Doornroosje.

En Arina had haar  franse huis mee gebracht  dat  hebben we  verder in elkaar gezet.Nu zij alle drie de huizen  casco Arina gaat nu de buiten zijde afplakken en dan met  plamuur bewerken. Zo we dan weer bijna allemaal even ver.

Het was zondag niet alleen de koudste dag   op  3 juni sinds 40 jaar maar ook erg nat . zo nat dat we zelfs Eenden op de schuur hadden  die zaten maar naar binnen te gluren.
Het was echt een heel leuk gezicht.
Vandaag is Ad thuis want  Cock en Henk zijn  jarig  Henk viert  zijn verjaardag pas later in het jaar maar Cock  vanmiddag . Het regent nu ook nog pijpenstelen maar als het goed gaat word het straks  droog en het is ook gelukkig niet zo koud meer.

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein