zondag 14 april 2013

van alles wat

Hier weer even een berichtje , ben op het moment niet zo,n trouwe schrijfster  maar dat loopt gewoon zo.
Ik heb uitgevonden dat lezen ook wel erg lekker en leuk is  vooral op de tablet  dan kan je de letters wat groter zetten en dat leest wel heel gemakkelijk. Maar ook daar gaat de nodige  tijd in zitten het ontspant wel.
nu even een snelle samenvatting van de laatste weken. 
Met de passen zijn Maikel en Sanne wezen slapen en op eerst paasdag kwamen Tan en Marc ze ophalen  en gelijk brunchen dat was erg gezellig  natuurlijk waren er eieren in de tuin verstopt  dus dat was even zoeken. 's middags zijn we  Henk en Macky geweest  naar hun nieuwe keuken kijken.dat lag ook al heel lang in de planning maar daar kwam niks van.

Vorige week zondag zijn Arina , Ingrid en ik naar de beurs in Appeldoorn geweest niet als stand houders maar gewoon kijkers en kopers en dat hebben we gedaan , weer heel veel spulletjes  voor Maison  les  Vieux Loins. het was weer onwijs leuk  en we hebben weer veel gezien.

Verder zijn we heel erg bezig geweest met de Beurs van Spijkenisse die is volgende week en daar moest nog het een en ander  aan gedaan worden
Het rek is nu geverfd en klaar met zo als alle ander dingen
alleen komt Arina dindag middag om de laatste dingen in te pakken

deze kussentjes  en het Quilt dekentje hier onder zijn nieuw we hebben heel leuke pakketjes gemaakt met de kartonnen  hexagons  er bij zo dat je gelijk aan de slag kan.
Op Webwinkel workshoppyalfabet  staan ze nu ook

zo\,n dekentje maken is heel erg leuk  vandaag heb ik er ook nog een gemaakt . dit kan je bij de TV.
hij is bijna klaar zo dat we wat verschillende voorbeeldjes hebben.
Afgelopen week ook weer eens in de tuin  aan het werk geweest, het was heerlijk  voor het eerst sinds ruim een jaar heb ik niet echt last van mijn ellebogen gehad.
Dat was ook wel heel erg fijn. 
Zo dan zijn we weer even bij gepraat


Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein