zondag 29 september 2013

Klein Berichtje

Hier een klein berichtje voor al mijn lieve volgers
Even helemaal geen berichtjes van mij  dat komt dat ik problemen heb ,met mijn rechter oog
ik heb daar het Herpes Zoster virus( het koorts uitslag virus ) in en dat eigenlijk van begin september.
De dokter en de oogarts bezoeken zal ik jullie besparen  maar het is nog niet over en of het echt weer goed wordt is de vraag.
ik ben  nog wel 8 sept . naar de beurs  in Vaassen geweest en daar na paar dagen bij Thea mijn zus. ( toen wist ik nog niet wat er aan de hand was) Maar de problemen waren er toen al wel zo dat ik bij haar naar de huisarts geweest ben.
Met het oog gaat het nu redelijk en of het weer goed komt is de vraag. maar het wordt nog hopelijk beter moet nu nog 6 weken druppelen. het gezichtsvermogen is nog ook nog niet goed  vooral licht (zon) is heel erg lastig maar dit wordt hopelijk beter. Ik heb nu ook een zonnebril op sterkte besteld zo dat ik weer beter  kan zien als ik  buiten ben. Die bril komt eind volgende week.
van knutselen , borduren enz.  is ook niet veel gekomen dus deze keer geen foto,s
Afgelopen week heb ik iets gekant klost  maar dat kan ik ook niet erg lang.om dat ik het dan niet meer kan zien. Ook de PC en Laptop zijn niet echt fijn om voor/ achter  te zitten van wegen het zicht.
Ook met Ad gaat het niet zo hij heeft een lichte Bronchitis  maar dat is ook gelukkig aan de beterende hand.
dus dit is eigenlijk een beetje zielig berichtje  . Hopelijk komt jet allemaal weer een beetje op zijn pootjes terecht  en kan ik jullie weer foto,s van de knutsels  en van mijn ander mijn activiteiten te laten zien

1 opmerking:

Anoniem zei


Wat ellendig allemaal.... vooral je ogen!! (Dat is mijn ergste nachtmerrie;ik kan maar met één oog zien). Hoop van harte dat het goed komt en wens je alle beterschap van de wereld en dan weer veel hobby plezier.
Groet, Rya Lucas

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein