woensdag 26 maart 2014

Het verborgen kamertje en badkamer enz.

Gisteren had ik mijn broer Henk aan de telefoon en die had al enkele keren tevergeefs op mijn blog gekeken. Maar om dat ik de laatste tijd een beetje haat  liefdes verhouding met mijn laptop heb, is er van schrijven nul , niks gekomen. Niet dat ik niks heb gedaan  ik heb eigenlijk lekker veel geknutseld en we hebben nog al wat verjaardagen gehad, kasten opgeruimd en al heel veel mooi weer. En kan maat een ding tegelijk. 
Maar hier is weer een berichtje met veel foto,

Dit is de trap  in het verborgen kamertje ik noem het kamertje zo omdat het verdwijnt echter de muur van de badkamer  dus als je het huis in kijkt is het niet te zien wel als je door het raam kijkt aan de andere kant.
De trap was best een moeilijk ding voor al om dat de maten die in het boek stonden weer eens niet klopte

Maar uit eindelijk is het wel gelukt deze foto is genomen van uit de toekomstige kamer  hier komen nog twee openslaande deuren voor. Ik heb deze foto op de gok gemaakt . Toestel in het kamertje en zie maar wat er van komt dit was het resultaat.
Het lampje dat er in hangt had ik eens gemaakt voor oud-leeuwenstein maar toen niet gebruikt nu iets op gepimpt en  nu hang  hij netjes.

de muur die tussen de badkamer  en het kamertje zit wordt er met schilderij en al tussen  gezet
Maar hij wordt niet vast geplakt dit voor als het lampje eens stuk mocht zijn  dan kan ik het toch vervangen

Ook heb ik de lamp van de badkamer gemaakt  van een stuk tekenpapier, stikkers  en het bolletje dat in een deodorant roller zit daar een stukje van af gezaagd en wat kettinkjes en een ornamentje voor de boven kant

het resultaat

Hier hangt hij in de badkamer het wandje er tussen is ook al betegeld, de rest staat er in om te kijken of het allemaal pasten
Het bad meubel hadden we al eerder gemaakt met Ingrid en Arina
het past gelukkig er wel in.
verder een updat van mijn kleed  ik heb heel veel opgevuld dus het lijkt dat ik weinig er aan heb gedaan maar dat valt dus mee.
Ook heb ik een vloer in het kleine huis gemaakt dan kan ik daar ook verder mee.zo als meubels maken
het laatste wat ik heb gemaakt is de stoel die in het verborgen kamertje moet staan met wasgoed eneen schilderij lijst.
zo heb ik de schade van een maand weer in gehaald en zo mooi was het maandag morgen toen ik voor 8 uur aan het wandelen was, de natuur is zo vroeg dit jaar echt genieten.
ik kan wel beloven dat ik vaker zal schrijven maar of dat lukt. ??  we zien wel


3 opmerkingen:

Marian zei

Je bent lekker bezig geweest, het ziet er allemaal pico-bello uit.

PILAR6373 zei

Llevas muy adelantada la casa,has hecho un gran trabajo,me encantan los tonos que estás utilizando,empieza a lucir como una gran mansión!!!!!
Besos

Dwaallicht zei

Je hebt je schade gelijk ingehaald, mooi en leuk gedaan!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein