zondag 10 mei 2009

weekend...................jeOns weekend fiets uitje met de familie is maar erg kort geweest
We waren precies na 24 uur weer thuis.
Ad kreeg vrijdag na 100 meter fietsen een enorme steek in zijn borstkas hij gilde het uit . Toen zijn we bij onze slaapplaats gebleven, Ad is een poosje gaan liggen en ik ben een poosje gaan lezen de andere zijn op de fiets gestapt en hebben de eerst rit gemaakt. Het ging na het poosje rusten van Ad ook wel weer redelijk zodat we `s avonds gezellig met elkaar hebben gegeten.


Maar gistermorgen ging het weer helemaal niet goed, bij elke beweging stikte Ad van de pijn en toen zijn we naar huis gegaan. Thuis gekomen de huisartsenpost gebeld en kregen we extra medicatie voorgeschreven het ging verder gisteren redelijk, maar we waren wel erg teleurgesteld dat ons uitje waar we ons zo op verheugd hadden zo snel afgebroken was. Gisteravond toen Ad op bed wilde gaan liggen kreeg hij weer vreselijke pijn en omdat hij met geen mogelijkheid kon gaan liggen zonder vreselijk veel pijn hebben we weer de huisartsenpost gebeld. Daar moesten we toen naar toe. Nu blijkt dat een rib voor de long die is ingeklapt geweest is heel erg geïrriteerd is dit kan komen door een zenuw die klem zit of een ontsteking of ??????. dus nog meer pijn stillingvoor geschreven . Gelukkig heb ik een kleine apotheek hier inmiddels dus dat scheelde nog een ritje, waren om kwart voor 2 thuis.We hebben daar na wel goed geslapen . Morgen weer naar de longarts toe. We waren wel erg blij dat we thuis waren toen het gisteravond weer zo mis ging. Het is wel erg jammer dat dit nu net in het fietsweekend gebeurde maar het is niet anders.
De familie heeft iedergeval heel mooi weer gehad. Verder vind ik dat ik de liefste buurvrouw heb die je kan bedenken. (Moeder van Floortje) Gistermiddag bracht ze een bosje bloemen en een appeltaartje met slagroom voor de teleurstelling en van morgen stond ze al vroeg voor het hek om te vragen hoe het ging. Zulke dingen doen je zo ontzettend veel goed.
Na dat we vanmiddag Rakker weer opgehaald hebben is nu bijna alles weer gewoon

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo Joke en Ad
Vanmorgen belde Jo even naar Corrie en hoorde
toen hoe het gegaan was in brabant,ja jammer zeg . JUllie zijn altijd zo optimistis ,laten we hopen dat het weer gauw opknapt.Nu even je blog gelezen ,doen we regelmatig,
Het beste en sterkte groet van Jo en piet

Ingrid....... zei

Jeetje, het zit jullie niet mee! Ik kom donderdag even langs wippen. Bel nog tevoren!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein