dinsdag 24 juli 2007

MientjeDaar stond ze dan midden in haar slaap kamer haar eigen domein
Sinds ze in het huis woonde was er zo veel anders gegaan als dat aanvankelijk de bedoeling was.
Drie jaar geleden waren ze begonnen aan de bouw van hun huis
Joop had het liefste op een boerderij gaan wonen maar die ze op het oog hadden was zo vervallen dat ze toen maar besloten om een nieuw huis te laten bouwen. En het was een mooi huis geworden hoewel het nog lang niet klaar is begint het er nu toch wel op te lijken. Vooral nu hun eigen slaapkamer zo goed als klaar is .Vanmiddag heeft ze haar oude bruidskist op gehaald en eens gekeken wat daar allemaal nog in huisde.Ze vond de kleine schoentjes nog van Herta en de geborduurde kussentjes die van haar ouders waren geweest.
De waaier die Jacob uit Amerika had mee gebracht en haar mooie onder rok van haar trouwjurk. Ook zat haar mooie ochtend jas er in die ze had gedragen toen ze net getrouwd waren
het is echt weer heel fijn al je spulletjes weer bij je te hebben en je een plekje heb waar je je terug kan trekken
Ze keek eens rond in haar domein ik moet nog een plaatsje hebben waar ik die ochtend jas ga ophangen en ik wil toch ook echt vensterbankjes hebben zodat ik nog plantjes voor het raam kan zetten. Dat moest dan maar zo gauw de timmerman weer kwam en misschien kreeg ze dan ook nog wel een klein kastje waar ze haar verzameling mooie flesjes kon neer zetten.
ze zou het wel eens met Joop er over hebben.
Maar ze moest nu maar stoppen met dromen en weer aan het werk gaan


Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein