woensdag 27 mei 2009

Weer fijn aan de slag
Ik ben weer fijn aan allerlei dingen bezig en ik heb er ook weer zin in.
om te beginnen ben ik weer aan een Theewagentje voor mijn poppenhuis bezig

Mientje wil er zo graag een Oud-Leeuwenstein2: de Schoonmaak


Ik maak heb hem na gemaakt van de Theewagen die ik zelf in de serre heb staan . Ik heb hem helmaal op schaal na gemaakt alleen heb ik het mini wagentje ietsje hoger gemaakt dit komt mooier uit met de hoogte van de bewooners in het poppenhuis en ik moet zeggen, ik vind mijn eigen wagentje altijd heel erg laag en nu ik het toch zelf mag maken, heb ik hem maar ietsje hoger gemaakt.

Ook ben ik weer fijn aan het borduren het moet een haardscherm worden ik ben nog maar net bezig en niet echt ver. Ook al om dat ik ook weer aan het kantklossen ben en je kan niet alles tegelijk maar het is heerlijk om af en toe eens af te wisselen. Ik ben weer aan een Ei bezig dit keer een met bloemetjes in totaal wil ik 4 eieren maken want ik heb 4 dezelfde lijstjes gekocht om in te lijsten, dan heb ik een leuk setje.

Het is weer echt fijn om zo bezig te zijn dat komt ook wel om dat het met Ad eigenlijk wel goed gaat . Vanmorgen hebben we een ander stoel voor hem gekocht,de stoel die hij had was erg laag en hij zat daar door ook erg in elkaar. De nieuwe stoel is hoger en hij zit ookveel rechte op.

Hopelijk blijft het nu een poosje goed gaan
We zijn vast van plan er dan lekker van de genieten en de dingen te doen die we erg leuk vinden.

3 opmerkingen:

lenie zei

Mooi gedaan hoor die theetafel een plaatje is het zo. En Adje zit heel lekker in zijn stoel zie het zo.......

Gr lenie

Arina zei

Wereldklasse die theewagen en de rest ook. Knap gedaan. En fijn dat Ad nu in het bezit is van die mooie stoel, kleur is ook mooi.
XXX Arina

Ingrid....... zei

Wat een geweldige theewagen!!!!!!!!! Super gewoon!

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein