zondag 25 oktober 2009

Beurs Arnhem enz.Gisteren naar de beurs in Arnhem geweest samen met Ingrid. Het was onwijs mooi we hebben zo veel schitterende dingen gezien en dan krijg je ook weer inspiratie.
Er waren erg veel nieuwe standhouders en omdatdie allemaal heel andere dingen hadden zo dat er erg veel te zien was. De kramen die in Rijswijk ook stonden zijn we maar gewoon voor bij gelopen anders waren we nu nog niet thuis geweest. Ook hebben we veel forumleden gezien want we hadden weer een afspraak dat we 1 uur bij de hoofdtribune zouden zijn.Het is ook leuk om te zien welke gezichten er bij de namen horen. Ook stond er een prachtig Sinterklaas huis. dat was zo leuk dat ik daar veel foto,s aan gespendeerd heb.
Ik heb niet veel dingen gekocht want de voorraden om dingen te maken zijn nog erg groot.
Afgelopen week heb ik nog wel een goudkleurige koffie kan gemaakt.
Dus we prutsen weer wat. Toen ik thuis kwam waren de kantklosjes die ik via marktplaats gekocht had ook geariveerd. Dit zijn dunne klosjes waar ik mee mijn mini kloswerk kan voortzetten, want als je veel klosjes nodig heb bij een klos werk is met dat fijne werk grote klossen niet echt handig. Ik hoef me dus de komende tijd niet te vervelen .

woensdag 21 oktober 2009

Tweede mini kantje


Gisteren ben ik aan mijn tweede mini kantje begonnen en hij wordt zo leuk . Ik kon er niet helemaal uitkomen hoe het moest maar gisteren was het kantklossen dus kon ik het gelukkig vragen
er is al een aardig stukje klaar , ik moest er wat spelden uit halen om dat ik niet zo veel van die dunne spelden heb. Maar nu kan je het ook zien hoe het gaat worden, dat zag je niet echt toen de spelde er nog in zaten.
het is geen 1.2 cm breed dus echt wel klein.
mijn eerste kantje ligt klaar voor verdere verwerking

zondag 11 oktober 2009

Beurs Rijswijk

Gisteren naar de beurs geweest in Rijswijk.


Deze keer toch met Lenie . We haddan afgesproken om zaterdag te gaan maar Sanne was ook jarig maar eerst naar de beurs en dan naar Sanne was goed te doen.
Maar toen vierde Maaike ook gisteravond haar verjaardag en dat zou wel iets te veel geweest zijn dus dan maar zondag. Maar Lenie kreeg de hondjes van haar schoonzus en kon niet weg . Dus dan maar niet samen , van het voorjaar was het ook al niet gelukt omdat toen Ad net uit het z.h kwam.
Toen belde Tanja vrijdag dat Maikel de Mexicaanse griep had en de verjaardag niet door ging. We heel erg zielig voor Sanne ik vond het zo sneu voor haar. Gelukkig gaat het nu weer beter met hem. Maar omdat ik naar Sanne kon kon ik wel met Lenie naar de beurs
We hebben weer genoten van al de leuk dingen en natuurlijk ook nog enkele dingen gekocht. maar echt veel nodig had ik niet. Ook was het weer gezellig om weer iedereen te zien.


woensdag 7 oktober 2009

kantklos standaard

Vanmorgen een reisje naar Bergen op Zoom gehad.

Eergisteren stond er op MP een houten kantklos standaard en ik omdat ik al maanden naar zo`n ding op zoek ben en deze niet onoverkomelijk ver weg was heb ik gelijk gebeld toen ik het zag. Hij stond er nog geen uur op en de prijs stond mij ook wel aan.Ook waren er nog twee kussens en schitterende klosjes en spelden bij. Van morgen konden we het op gaan halen en het was een gezellig reisje. Ook al om dat je die kant niet zo vaak op gaat. Alles was in prima staat en de mensen waren waar we het op gingen halen heel erg gezellig en gast vrij.


Eigenlijk leek het of we elkaar al heel lang kende. Na gezellig koffie te hebben gedronken gingen we weer huiswaard`s Ook kreeg ik nog enkele mappen mee waar heel veel patronen e.d. in staan
er staat nog een werkje op een van de kussens en dat ga ik ook beslist af maken. Vanmiddag alles uitvoerig bekeken en ook een stukje geklost en wat mij meteen op viel dat mijn kussen niet weg schoof en dat ik ook niet bang hoefde te wezen dat het tafeltje af viel.


Al met al een hele fijne dag een een bezit rijker.

maandag 5 oktober 2009

Knutselen met Fenna

Eindelijk was het dan zo ver Fenna kwam een weekendje knutselen. Het was wel een kort weekendje want we hadden zondag middag naar het feestje van Macky die van de zomer 60 is geworden . Het was een heel gezellig feest met drie heerlijk buffetten.
Maar nu het knutsel weekendje met Fenna
Vrijdag middag hebben we Fenna op gehaald en toen vrijdag avond al vast kleine voorbereidingen gedaan. Zaterdag morgen met de tram naar Rijswijk naar de poppenhuis winkel "de kleine Poppenkast" behang uit zoeken. Fenna die nog nooit in zo,n winkel was geweest vond het schitterend. Zelf behang mocht ze het behang uit zoeken en voor de bovenverdieping werd het iets met paars en een patroontje en beneden een klein streepje dat moest passen bij het eethoekje wat we de afgelopen zomer gemaakt hadden. Ook wat tegeltjes behang voor het keuken hoekje . Toen naar huis en aan de slag we hadden vrijdagavond ook al raampjes gemaakt dus die werden op het kistje getekend en oma kon de gaten zagen.
Daarna moest de buitenkant in de structuurverf en verder . Zondag rond 12 uur toen Fenna weer werd opgehaald waren we zo ver dat de ramen er in zaten en het hele pand
behangen was.
Fenna,s poppenhuisje

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein