zondag 24 juni 2012

Update van het nieuwe kleed.

Een update van mijn nieuwe kleed . 
Van knutselen komt op het moment niet veel  eigenlijk bedoel ik helemaal niet en als ik even niks te doen heb ga ik dus maar even borduren dus daar heb ik daar wel veel aan gedaan.
Het voordeel van borduurwerk is dat je het zo gemakkelijk op pakt.
Dit kan je ook zo lekker onder het voetbal kijken doen  je kijkt dan alleen als het spannend wordt
zo denk ik de komende weken best veel aan mijn  kleed te doen want er komt nog tennis en de tour  op de TV en daar kan je heerlijk onder borduren.
 Want sinds Saartje hier is doe ik ook helemaal niks aan kantklossen. Omdat het kussen niet wil laten staan in verband met het omlopen.
Het lijk me niet echt prettig om dan alles op te moeten rapen .Wel ben ik de afgelopen weer naar les geweest zodat ik toch nog wel een klein stukje heb gedaan.   Verder wandel ik lekker veel met Saartje en ook de tuin vraagt af en toe om onderhoud .het regent nog al veel dus alles en vooral het vuil groeit snel.

Saartje is er nu nog een week dus genieten we vol op van haar allen had ze afgelopen vrijdag ons ontbijt opgegeten. Het was wel een beetje mijn eigen schuld hoor. We gingen net ontbijten toen de buurtzorg, Ad kwam wassen. Ik maak smorgens meest de boterhammen klaar  en dan zetten we dat op de dekenkist in de serre waar we dan eten. Maar het werd dus nu eerst wassen  en ik moest ook nog Ad zijn kleren klaar leggen. toen ik terug kwam in de serre had Saartje lekker 2 boterhammen met leverworst en twee beschuiten met aardbeien genuttigd. Ze wist wel dat het niet helemaal goed was want ze zat zo in haar mand en keek zeer schuld bewust. Ik heb wel even boos gedaan maar ik moest eigenlijk ook wel lachen  je zal zo lekker hap hebben staan en er is geen bewaking.
Ik heb toen  de ontbijtjes maar weer opnieuw klaar gemaakt en toen Ad schoongewassen weer beneden kwam hebben we alsnog lekker ontbeten .

5 opmerkingen:

Marian zei

Geweldig Joke, je zal maar trek hebben en zulke lekkere boterham zien staan :-).

Mooi is dat patroon zeg en je gaat ook lekker snel.

Tine zei

Jeuh Jook, dat wordt een mooi kleed!!
En die Saartje....ja, daar ben je snel uit.....dingen hoger weg zetten, hahaha.
Wel fijn dat je haar zo lekker laat eten,ze heeft tenslotte ook vakantie!

lenie zei

Ja joke dat zou ik ook niet laten staan hoor!!! zo'n lekker maaltje.

Wij hebben ook een legeerhond en ook Ron waarschuwde al laat niks staan om even naar de keuken te gaan want dan is het weg dus kan me er iets bij voorstellen...

Je kleed is prachtig al hoor en je heb leuke kleuren gebruikt...Is zeker verslavend ben er ook met een bezig dus weer er alles van.

Tineke zei

ha ha die Saartje!
Je kleed wordt erg mooi zeg

Dwaallicht zei

Schitterend dat kleed Joke, en je gaat wel heel erg snel. En met die hond.......onbetaalbaar moet er echt om lachen hoor, het zal haar goed gesmaakt hebben.

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein