maandag 29 april 2013

Verjaardag en Beurs

Afgelopen zaterdag heb ik de heugelijk leeftijd van 65 jaar bereikt en  dat hebben we gevierd in de stal bij Piet en Cock. Het was heel gezellig  dank zij de kinderen en kleinkinderen  die hebben echt geweldig hun best gedaan om alles perfect te laten verlopen. Familie, buren ,vrienden en poppenhuis vriendinnen zijn geweest en het was echt heel gezellig  iedereen nog bedankt voor de leuke middag.  
En ook iedereen bedankt voor de leuke kaarten die ik heb gekregen. Erik-Jan heeft foto,s gemaakt maar die komen later zo dat we later ook  nog na kunnen genieten 

De minimasters hadden een gezamenlijk cadeau gemaakt  waar ik niks van in de gaten heb gehad  ik vond het heel erg leuk ook om dat het erg kort dag was om het te maken.

Vorige week zijn Arina , Ingrid en Ik nog naar de beurs in Spijkenisse geweest het was de première van onze vernieuwde stand Arina en Ing zijn er helemaal klaar voor  ik mocht de foto maken hihih. 

Ik had ook nog een kleine aankoop gedaan een tafeltje voor in de hal van Maison les Vieux Lions en een boek  ik had  nog een boek maar die is spoorloos misschien zit die nog tussen de spullen van Workshoppy

we hebben het echt heel leuk gehad  een van onze nieuwe dingen  is een hexagon  dekentje of kussentje .
Ik heb op de beurs weer een begin gemaakt voor nog een deken  en laten zien hoe gemakkelijk dit wel is om te maken. het resulteerde in een leuke verkoop. Nu de beurs  en de verjaardag achter de rug zijn hoop ik weer wat meer te kunnen gaan knutselen aan Maison les Vieux Lions want die schiet niet echt op.

Tot slot nog even een foto van de perenboom in de tuin het ziet er naar uit dat we heeeeeel veel peren krijgen. Ook is het heel lang geleden dat hij met mijn verjaardag in de bloesem stond meest is hij allang uitgebloeid.

1 opmerking:

Tineke zei

Wat een leuk cadeau heb je gekregen.
De perenboom is prachtig, net als de hexagonnetjes

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein