zondag 16 augustus 2009

Vakantie tijd 2

Het is nog steeds vakantie tijd.

Afgelopen week zijn we een weekje naar Diever geweest met Marcel en Thea
Daar over later in de week meer omdat ik de foto,s nog moet nakijken.

Voor dat we weg gingen zijn de kleinkinderen nog wezen logeren
Eerst Mick en Maikel , dat was onwijs gezellig die knullen kunnen heel goed met elkaar overweg.

Buiten dat we een sjoel competitie hielden konden ze zich heel goed vermaken met de lego en een spel op de PC we zijn ook nog een dag met Tanja en Sanne naar het strand geweest wat heel leuk was.


Na dat de Jongens geweest waren kwamen de Meisjes alle drie . Sanne trok veel op met Lisa en ik heb samen mat Fanna aan het knutselen geweest. We hebben van Chinese eetstokjes en een paar plankjes een Chinees eetkamer stelletje gemaakt Dit wordt voor Fenna,s huisje wat we in een wijnkistje gaan maken. Ik heb wel wat geholpen maar ze heeft heel veel zelf gedaan zo als lijmen en scheuren en schilderen. Zo was haar witte jurk per ongeluk helemaal onder de rode verf gekomen maar gelukkig ging het met een snelle was beurt er toch nog uit.
Ook zijn we met de meisjes en Tanja en Maikel naar het strand geweest . Het weer was zo super dat het heerlijk was. Ook hebben we gesjoelt en Floortje kwam toen ook mee doen . Al met al heel erg leuk maar omdat je het niet echt gewend ben ook wel vermoeiend.

We hadden een dag om bij te komen toen zijn we zelf op vakantie gegaan.
Meerdere foto,s van de logeer partij plaats ik deze week wel in mijn album als ik het verslagje maak wan de vakantie in Diever.

1 opmerking:

victoria zei

Hermoso tu blog lleno de creatividad y de diversión en elmar en familia,bello,gracias por compartir.Con cariño Victoria

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein