zondag 26 juli 2009

Vakantie tijd

Het is echt vakantie tijd we hebben 3 weken naar de Tour de franch gekeken die is vandaag afgelopen dus we krijgen weer tijd voor van alles.
Afgelopen week ben ik wel weer begonnen met iets te knutselen .
Vrijdag middag kwam Ingrid en toen zijn we alle twee begonnen aan een stoel. Ingrid aan een stoel voor Saartje in de keuken. en ik voor Joop bij zijn secretaire in de kamer. de stoel is af en ik heb er ook een zitting in geborduurd. ( ik had er een maar die was te groot)


Vorige week zijn we bijna de hele week bij Thea en Willem geweest. dat was ook heel erg gezellig.


Rakker en de fietsen hadden we mee genomen dus echt een beetje de tijd aan ons zelf.

We hebben heel erg leuk gefietst niet te grote stukken want Ad ondanks zijn electrische fiets heeft toch wel wat moeite met grotere stukken. Maar rondom Buitenpost is het heel erg mooi en voor ons ook niet zo bekend. We hebben verder niet echt veel gedaan dan wat gefietst, veel gekletst en lekker genikst. Kortom heel gezellig en lekker ontspannen.
we hebben het daarom ook bijna een week uitgehouden.


Toen we zondag een weekgeleden thuis kwamen hadden we gelijk logees.
Onze buren waren vrijdag op vakantie gegaan en de vissen , een kom en een bak, stonden op de aanrecht . Ook de parkiet stond in de kamer, die schrok heftig toen we thuis kwamen die had daar niet op gerekend ( wij ook niet) dus dat was even schrikken . Zo wel wij als de parkiet hebben het overleeft en ik moet zeggen hij is al heel erg aan ons gewend het zal stil zijn als hij vrijdag weer weg gaat. Hij heeft een pracht plaatsje in de serre waar hij kontact heeft met de vogels in de tuin en met ons als we in de kamer zijn. Hij heeft echt het hoogste woord als ik s`morgens de kamer binnen kom, begint hij gelijk heel gezellig een heel verhaal af te steken .

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein