zondag 24 januari 2010

de Twijfelaar
Vorige week had ik op de beurs twee hekjes gekocht niet om die als hek te gebruiken maar om een bed van te maken. Ik zag het helemaal zitten en al je dat ziet moet je gelijk aan de slag gaan. Zo werden de hekjes opgebouwd tot een echt ledikant.

Alleen kwam het zo uit dat hij wel een beetje aan de smalle kant is maar waren veel bedden vrij smal die werden dan ook Twijfelaar genoemd. Eigenlijk te smal voor twee en te breed voor een.

Na dat het bedje in elkaar stond en ge verft was moest er ook nog bedden goed in.


een matras, peluw ,onder en boven laken,deken en kussens.


Het Quiltje dat ik vorige week gemaakt had past daar dan ook
weer goed over heen.


Ik weet nog niet precies waar ik dit bed ga plaatsen maar hij krijgt vast
een heel goed plaatsje.Afgelopen week heb ik ook mijn knutsel kamer eens lekker opgeruimd dat is ook wel weer eens handig want dan zie je weer eens wat je allemaal nog aan knutselspullen heb en dat is echt heel veel. Daar van krijg je ook weer zin om het een en ander te gaan maken. En dat ik weer zin krijg is wel nodig . Want ik had de laatste weken het gevoel dat ik niet voor uit te branden ben.

Vrijdag is Ingrid weer geweest en we hebben toen ook weer lekker geknutseld een workshoppy voor workshoppyalfabet http://www.workshoppyalfabet.come2me.nl/ of voor de beurs in Vaassen waar we dit jaar naar toe gaan het is inmiddels wel klaar maar moet nog uitgewerkt worden. Ik vond het wel leuk dat we deze keer de grote boor moesten gebruiken. want 9mm boortjes passen niet in de dremel.


6 opmerkingen:

sylvia zei

Joke geweldig je bed!!!

Groetjes Sylvia

Tineke zei

Dat is een prachtig bed geworden!!!!!!

Dwaallicht zei

Joke wat een mooi bedje heb je ervan gemaakt, en je quilt staat er ook prachtig op.

Anoniem zei

The bed was lovely. What a wonderful use of the gate. The quilt is beautiful.

lenie zei

Wauw dat ziet er heel gaaf uit Joke. Wat een goed idee maar ja daar ben je heel goed in om dat uit te werken....Heel knap leuk zo met je quilt.

Groetjes lenie

Té la mà Maria - Reus zei

very good blog, congratulations
regard from Reus Catalonia
thank you

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein