woensdag 17 februari 2010

Knutselen en nog wat.Vandaag is Lenie geweest ze kwam haar winkeltjes alvast brengen . Want het is niet zeker dat ze de 28 ste kan komen knutselen met de Minimasters en dan is hij alvast hier voor de beurs In Rijswijk. We hebben lekker zitten knutselen de Puntmand op standaard ( zie workshops deze site) hebben we gemaakt. Ook al omdat Lenie nog nooit heeft gewickert en dat was een leuke workshop op te oefenen.

De laatst week niet geschreven omdat Betty en haar man hier weer logeerde en dan hadden we gewoon andere dingen te doen het was wel weer heel gezellig en zo lang ze op huizen zoek tocht zijn zullen ze vast nog meer komen .Wel had ik nog een Kerk stoofje gemaakt , Dit heb ik ook weer na gemaakt uit het Antiek boekje.

Daar staan echt heel leuke dingen in. Er komt vast nog veel meer.

Afgelopen vrijdag zijn Arina , Ingrid en Ik ook nog naar de patchwork en Quilt beurs in Rijswijk geweest. Dat was ook echt smullen er hingen zulke mooie Quilten ..... Geweldig.
Ook zo veel leuke lapjes enz, enz. En hoewel ik heel veel lapjes heb hebben we met elkaar een pakketje met 6 verschillende rood ge tinten lapjes gekocht die hebben we gedeeld en nu gaan we alle drie een quilt je maken en we zien wel hoe ze we uit komen te zien vast heel verschillend en dat is de bedoeling ook. Ook heb ik nog een boek gekocht dat op mijn verlanglijstje stond en een pakje quiltnaalden zo kunnen we weer aan de slag.

3 opmerkingen:

Dwaallicht zei

Leuk wickeren, en gezellig zo met z`n tweetjes aan de slag. En een mooi resultaat.

Ingrid....... zei

Leuk meiden!!! Mooie manden hoor!

Marja zei

leuk weer joke
prachtige manden!
en mooie stofjes dat zullen prachtige quilts worden
xx marja

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein