dinsdag 3 maart 2009


Ad ligt weer in het ziekenhuis sinds gisteren, zijn long is weer in geklapt.
Zondag was het al begonnen, toen was hij erg kortademig na dat hij Rakker uit gelaten had.
Maar toen ging het verder nog wel, snachts toen hij er even uitgeweest was was het ook heel erg. maar toen die in slaap was gevallen ging het ook wel weer ook gistermorgen viel het allemaal nog wel mee.Maar het zinde me toch niet echt. Ook kwamen ze gisteren morgen de zonneschermen af maken. Toen de werk mensen weg waren en Ad daar na even met rakker gelopen had.en hij weer zo vlug zat te ademen.heb ik de longpoli gebeld we konden om 2 uur langs en toen bleek dat de long weer aan het inklapenwas.er zat nog een gedeelte vast. Ook had Ad er geen pijn aan nog. dus netjes op tijd. Hij ligt nu weer aan zo`n pruttelpot naast zijn bed en als de long weer uit gevouwen is gaan ze heb vast lijmen zo dat hij op zijn plaats blijft zitten.

De ramen voor zijn nu klaar de zonnenschermen werken en het is best wel mooi vinden we.

Morgen gaat Gerard aan het toilet beginnen ik heb een paar foto,s gemaakt van het autenthieke toilet zo als het er nu nog uit ziet.het zal best wel opknappen. Voor Ad is een aardige bijkomstigheid dat hij nu niet in de verbouw rommel hoeft te zitten.

Zondag heb ik mijn was tafeltje af gemaakt ik moet er nog leuke dingen op zetten en handoekjes maken maar dat komt later wel.

1 opmerking:

Marja zei

wat naar voor ad he!
hopelijk gaat het beter nu...
prachtig zo die ramen met die zonwering...
en nu maar hopen op een mooie zomer;-)

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein