vrijdag 1 oktober 2010

Rakker Overleden

Afgelopen morgen tijdens het uitlaten is Rakker overleden.We waren bijna thuis en moesten alleen de straat nog oversteken. Toen hij van de stoep afstapten zakte hij door zijn voor poten daarna zijn achterpoten hij probeerde nog op te staan maar dat lukte niet meer.Ik heb hem toen platgelegd en ik zag zijn hart kloppen en toen in eens niet meer. Er kwamen een paar flinke zuchten en toen stopte alles. Een man die voorbij fietste stopte en die voelde ook of hij nog leefde naar het was helaas over.

Een buurvrouw die naar haar werk ging kwam er ook bij toen heb ik een plank gehaald uit de schuur en we hebben hem er op gelegen en naar huis gebracht en in de serre gelegt. Ad die in middels ook beneden was schrok ook heel heftig we hebben en geprobeerd nog wat te eten want we hadden nog niet ontbeten en daar na heb ik mijn broer gebeld waarmee ik een afspraak had gemaakt als Rakker kwam te overlijden dat hij daar begraven zou worden. Ook de dierenarts gebeld en ze zei dat het een hartaanval was. Daarna heeft een buurman geholpen Rakker in de auto te leggen en we zijn naar mijn broer gereden waar ik samen met mijn broer zijn graf heb gegraven Ad wilde ook graag helpen maar dat ging niet..
We hebben hem daar begraven vlak naast de hond van mijn broer. Hij ligt nu op Vredelust waar ik geboren ben

Dat voelt heel erg goed. We zijn erg verdrietig, maar zijn erg blij dat het op deze manier gegaan is. en hij geen lijdens weg heeft gehad. Hij heeft denk ik een heel leuk leven gehad en we hebben heel veel plezier van hem gehad. We zullen hem onwijs missen

4 opmerkingen:

lenie zei

Joke en Ad heel veel sterkte het zal heel lang nog erg stil zijn in huis...Hij was een lieverd...

Marja zei

heel veel sterkte joke en ad..
het was een lieve hond en ik vind het zo fijn voor je dat hij een mooi plaatsje heeft gekregen
in je geboorte plaats..
een dikke knuffel van mij

Tineke zei

Jook............een dikke knuf!

Maria Jose zei

I´m sorry ...

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein