zondag 2 oktober 2011

Borduur dingen, kantklossen,en fietsen

De afgelopen week was niet de week zo als je hem zo wensen
Het weer was geweldig  daar lag het echt niet aan  met temperaturen van boven de 22 graden mag je toch niet echt mopperen. De arm van Ad is gelukkig gewoon goed gekomen  gisteren de laatste antibiotica tablet geslikt  en dat is eigenlijk heel goed gegaan. Maar de behandeling die hij dinsdag kreeg voor zijn oorschelp is mislukt en dat was eigenlijk hoewel ik er erg mijn twijfels over had of het zou lukken toch wel een ttegenvaller.
De pijn die de behandeling met zich mee bracht was voor Ad niet te verdragen  dus zijn ze gestopt .Maar de na pijn waren net zo hevig  dus er is van de week heel veel paracetamol geslikt  nu gaat alles weer goed .Maar hoe of wat er met het oor verder moet is een dik vraagteken.
Verder heb ik toch nog wel iets gedaan aan mijn borduur standard
een groot aantal strengetjes borduurzijde gemaakt maar ik ben voorlopig nog niet klaar

Ook heb ik aan het borduren geweest dat is zo lekker dat kan je buiten doen en het weer was daar geweldig voor. Ook is het een heerlijkheid dat ik het gewoon kan zien zonder grote loep,s te gebruiken Wel heb ik heel veel foutjes gezien  die heb ik kennelijk gemaakt toen het zicht niet zo goed was.

Ook blok 12 van mijn gronden lap is af ik wilde hem echt klaar hebben voor ik woensdag naar les zou gaan
maar naar les ben ik niet geweest want....

Henk en Macky vroegen of ik mee ging fietsen  ze wilde naar Den Haag  "De koninklijke route " fietsen.
En omdat Ad toch gewoon naar het ontmoetingscentrum kon gaan ben ik heel fijn mee geweest
Hier onder Henk en Macky achter henk zijn oude werkplek want daar moesten we natuurlijk ook langs
En hier zitten we heerlijk te lunchen op het plein.

Het was echt een grandioze dag  dat je dichtbij zulke leuke dingen heb .Je hoeft helemaal niet zo ver weg om leuke dingen te zien  
verder was het vandaag de dag dat Saartje weer naar huis ging Ing en Paul zijn gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie en van middag ging Saar weer naar huis. 
en ik moet echt wel,kwijt dat ze een voortreffelijke loge was. we hebben echt van haar genoten.ze heeft ons echt in positieve zin bezig gehouden. Zo als hier boven "je mag mijn bal niet pakken maar ik wil toch wel dat je het probeerd" een erg leuk spelletje dat wel dagelijks gespeeld werd.

1 opmerking:

Anoniem zei

al met al toch ook wel een leuke week geweest waar je je weer een beetje aan op kan trekken... leuke foto's joke

gr lenie

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein