donderdag 24 september 2009

Antieke koffie en thee potten enz.

Na een spannenede week (vorige week) i.v. m. Ad zijn gezondheid

was het deze week heerlijk rustig, met veel leuke dingen. Afgelopen zondag naar het noorden om Willem zijn vejaardag te vieren. We konden mee rijden met Jaap en Ien en dat was op zich zelf al heel ontspannen.


Maandag eerst eens even een beetje HH werk gedaan want daar was ook weinig van terecht gekomen de vorige week en daar na lekker wat geknutseld.


Ik had op de beurs in Vaassen een boekje gekocht bij Sun met diversen dingen die je kan maken van ornamentjes en kralen. Ook een workshop je van een thee potje zat er bij . Met de voorbeelden uit het boekje en mijn eigen opgespaarde dingen heb ik een paar leuke Antiek en thee en koffie potten gemaakt en ook een waterpijp. Erg leuk om te maken en heel leuk voor mijn winkel "Oud Goud". verder heb ik niet echt veel kunnen knutselen om dat er erg veel dingen waren blijven liggen .


Ook moet Ad drie maal in de week naar de fysio therapie hij krijgt daar lymphe drainage. Zijn Arm is al aanmerkelijk dunner geworden. Ook hebben we nu een home trainer te leen en ik heb een katrol aan het plafont gemaakt waar door een touw loopt zodat hij met zijn linkerhand de rechter kan optrekken . En op die manier meer doorstroming in zijn rechter arm krijgt. De Hometrainer is voor de algehele beweging want met die arm kan Ad niet gewoon gaan fietsen. En beweging is een van de beste om alles weer een beetje te laten funtieoneren

Geen opmerkingen:

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein