zondag 6 september 2009

De week van .......


De eerste week van sept was wel weer een beetje vreemd.Maar ik begin met vandaag eindelijk weer eens een keer geknutseld en dat was echt weer heel erg lekker en dan blijkt dat ik toch gelukkig weer een heleboel ideeën krijg.

Ik vind mijn schuurtje zo ontzettend clean dus ben ik daar maar eens in begonnen.

Een schuur moet lekker rommelig worden
Ik heb van daag een kapstok met overal, zadeltas en paarden hoofdstel gemaakt.
het is alleen nog steeds netjes in de schuur..

Deze week begon met een ziekenhuis bezoek Ad heeft al sinds anderhalve week een dikke arm
Na uren gezeten te hebben in het ziekenhuis maandag waren we eigenlijk nog niet echt veel wijzer. Wel uitgesloten is dat het trombose of wondroos was. Woensdag is Ad via de huisarts door gestuurd naar de radioloogoncoloog. Nu moet hij komende week weer door de scan.

Dinsdag hebben we Ad zijn verjaardag gevierd en het was heel erg gezellig.

Woensdag belde de politie op dat mijn fiets weer was gevonden hij stond op een politie bureau in den Haag en ik kon hem opkomen halen. Ik was echt hartstikke blij buiten een paar hele kleine beschadiggingen en het slot dat kapot was zag hij er verder nog goed uit. Het is iets wat niet zo vaak voor komt dat er een fiets zo snel wordt terug gevonden. Ik heb dus nu twee fietsen een voor de boodschappen.
Ook hebben we gisteren Mick zijn verjaardag ge viert die wordt woensdag 10 .We hadden voor hem een vissenbak ( Aquarium) gekocht en bij het vullen bleek dat hij lek was.dus in Hilversum naar een dierenwinkel en daar een nieuwe gekocht zo dat toch al de spullen er in konden en de guppy`s die we uit onze eigen bak hebben gehaald ook weer kunnen zwemmen.. De lekke bak brengen we morgen wel terug naar de winkel..
Zo hadden we een vreemde week waar eigenlijk bijna niets ging zo als we verwacht hadden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk die kapstok die staat zo heel mooi. het staat heel echt zo'n ketelpak.

Gr lenie

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein