woensdag 17 oktober 2007

Kast voor Hertha


Toen het avond was kwam Adriaan nog even langs met een stapel gezaagde planken, schroevendraaier en schroeven."Hertha ik heb een verassing je. Onder het schuine dak in je kamer, daar heb ik een openkast voor je gemaakt daar kan je dan je spullen in opruimen. Ik moet hem alleen nog even in elkaar schroeven maar dat moet boven, want in het geheel kon hij niet door het trapgat,hij zit zo in elkaar."

Hertha stond helemaal te stralen dit had ze niet verwacht. Adriaan was een een ander werk begonnen dus had ze niet gerekend, dat die kast er snel zou komen. Gelukkig lagen de kinderen nog niet op bed dus Adriaan kon gelijk beginnen.

Adriaan ging aan de slag en na een half uur kwam hij al weer beneden

"Hij staat op zijn plaats en hij past precies. Ik heb hem wel beetje breed gemaakt maar dan kan je er nog wat op zetten. Je moet hem zelf nog schilderen en nu ga ik snel maar huis want ik heb nog zat te doen."
Adriaan vertrok weer

Hertha was helemaal in heer nopjes nu kon ze de kleren van de kinderen op ruimen en boven op de kast allemaal leuke dingen neerzetten. Aan de raam kant kon ze er zelfs bij zitten en haar werkplaatsje van maken .Adriaan had die plank iets naar achteren gemaakt zo dat je je benen kwijt kon .
En nu eerst de kinderen naar bed, morgen de kast schilderen ze zou vragen of oom Pim hielp
want haar vader moest dat huis voor tante Anna gaan kijken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Toch nog weer een stukje verhaal
wat een handige kast
mooi zo als je die dingen maakt
Connie

Oud- Leeuwenstein

Oud- Leeuwenstein